Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Thirteen, June 14, 2006

<u>10:00AM-3:00PM</u>, San Juan Public Lands Center http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/ Click on Governmental Water Roundtable

- 1. Welcome Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- 2. Review Water Related Plan Revision Preliminary Draft Material (1 hour, 30 minutes 11:45)
- 3. Audience Interaction (15 minutes 12:00)

Pick up Lunch (noon) – Resume Agenda (30 minutes – 12:30)

- 4. **Baseline for Permits** (30 minutes 1:00PM)
- 5. Criteria for Triggering Bypass Flow Analysis and Allocations (30 minutes 1:30)
- 6. Wild and Scenic River Inventory (1 hour 2:30PM)
- 7. **Meeting Plan Wed. July 5** (15 minutes 2:45)
- 8. Open Discussion: Audience Interaction (15 minutes)
- 9. Adjourn by 3:00PM

.