Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Two, June 1, 2005

10:00 AM-3:00PM, San Juan Public Lands Center

- 1. Welcome (Mark Stiles) Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- Topic 1- Multiple Use An overview of relationships of multiple use management to water quality and quantity – Kelly Palmer (20 Minutes overview 5 minutes for questions – 10:40)
- 3. **Multiple Use Deliberation Funnel** What's Important? What Does Success Look Like? Facilitator (25 minutes 11:05)
- 4. Audience Interaction (15 minutes 11:20)
- 6. **Topic 2 Stream Flows –** Colorado Stream and Lake Protection Program Dan Merriman (30 minutes overview, 10 minutes discussion- 12:00)

Pick up Lunch – Resume Agenda (30 minutes – 12:30)

- Topic 2 Stream Flows CDOW Perspective David Graf (20 minutes overview, 10 minutes discussion- 1:00PM)
- Topic 2 Stream Flows Federal Strategies to Protect Stream Flows Kelly Palmer (25 minutes overview, 5 minutes questions – 1:30)
- 9. Stream Flows Deliberation Funnel What's Important? (30 minutes- 2:00)
- 10. Audience Interaction -(15 minutes 2:15)
- 11. Additions to Desired Outcomes Draft (15 minutes 2:30)
- 12. Plan for Meeting 3 Information needed/offered for Stream Flows- cut 2 (20 minutes 2:50):
 - Topic 2 Stream Flows Second Cut
 - Topical sequence for subsequent meetings
 - In Depth Discussion of Desired Outcomes Draft
- 13. Open Discussion (10 minutes 3:00 PM)
- 14. Adjourn by 3:00PM