Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Twelve, May 3, 2006

<u>10:00AM-3:00PM</u>, San Juan Public Lands Center <u>http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/</u> Click on Governmental Water Roundtable

- 1. Welcome Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- 2. Baseline for Permit Renewals and Ditch Bill Easements (1 hour, 11:15)
- Criteria for Triggering Bypass Flow Analysis and Allocations (30 minutes – 11:45)
- 4. Audience Interaction (15 minutes 12:00)

Pick up Lunch (noon) – Resume Agenda (30 minutes – 12:30)

- Resume Discussion of Bypass Flow Analysis (30 minutes – 1:00PM)
- 6. Plan Affect on Facility O&M Issues (30 minutes 1:30)
- 7. Wild and Scenic River Inventory (1 hour 2:30PM)
- 8. Meeting Plan Wed. June 7 (15 minutes 2:45)
- 9. Open Discussion: Audience Interaction (15 minutes)
- 10. Adjourn by 3:00PM