Agenda

Government To Government Water Roundtable Meeting One, May 10, 2005

10:00 AM-3:00PM, Fort Lewis College Student Memorial Lounge

- 1. Welcome (Mark Stiles) Introductions Table, Audience, Process (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- 2. Broad Overview of Plan Revision Process Role of Roundtable (Mark Stiles, Thurman Wilson 30 Minutes 10:45)
- 3. Broad Overview of Federal Laws and Regulations affecting water management on Forest/BLM Lands Kelly Palmer (30 minutes 11:15)
- Broad Overview of State Water Law relevant to Forest/BLM Management Janice Sheftel (30 minutes – 11:45)
- Audience Interaction 15 minutes Noon
 Pick up Lunch Resume Agenda (30 minutes 12:30)
- 6. Deliberation Funnel Broad Cut at Big Picture, What's Important, What Success Looks Like Facilitator (45 minutes 1:15)
- 7. Audience Interaction (15 minutes 1:30)
- 8. Review/Add to Draft Desired Outcomes Facilitator (45 minutes- 2:15)
- 9. Audience Interaction (10 minutes 2:25)
- 10. Preview Meeting Two (20 minutes 2:45)
- 11. Open Discussion (15 minutes 3:00PM)
- 12. Adjourn by 3:00PM