## Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Seven, November 2, 2005

10:00 AM-3:00PM, San Juan Public Lands Center <a href="http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/">http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/</a> Click on Governmental Water Roundtable

- 1. Welcome Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- 2. **Topic Group Six: Water Quality 1st Cut Roundtable Discussion:**Kelly Palmer will introduce Water Quality issues that will be addressed in the Plan Revisions for Roundtable Discussion (1 hour, 30 minutes, 11:45)
- 3. Audience Interaction (15 minutes 12:00)

Pick up Lunch (noon) – Resume Agenda (30 minutes – 12:30)

- 4. **Plan Revision Concepts 1**<sup>st</sup> **Cut Roundtable Discussion:** Bring issues that have been discussed by the Roundtable down the Deliberation Funnel as Plan Concepts i.e.: When the Plan being formulated what broad concepts should guide plan elements related to water? (Facilitated by Mike Preston, Guided by Thurman Wilson) Topics discussed to date:
  - Multiple Use,
  - Stream Flows
  - Fisheries
  - Permitting of Water Facilities (including by-pass flows),
  - Wilderness
  - Wild and Scenic Rivers
  - Water Quality
  - Collaboration: DNR/CWCB-USFS/BLM MOUs, and specific opportunities explored by Roundtable

(1 hour, 30 minutes – 2:00PM)

- 5. Audience Interaction (15 minutes 2:15)
- 6. Meeting Plan December 7:
  - Livestock Water Facilities and Ponds 1st Cut
  - Ditch Bill 1st Cut
  - Plan Revision Concepts 2<sup>nd</sup> Cut (15 minutes – 2:30)
- 7. Open Discussion: Progress Towards Draft Desired Outcomes (30 minutes)
- 8. Adjourn by 3:00PM