Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Fifteen, November 15, 2006

<u>10:00AM-3:00PM</u>, San Juan Public Lands Center <u>http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/</u> Click on Governmental Water Roundtable

- 1. Welcome Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- Discussion of Draft Water Language for the Plan Revisions (1 hour, 30 minutes – 11:45PM)
- 3. Audience Interaction (15 minutes 12:00)

Pick up Lunch (noon) – Resume Agenda (30 minutes – 12:30)

- Discussion of Draft Water Language for the Plan Revisions (continued) (30 minutes 1:00 PM)
- 5. Wild and Scenic River Process (1 hour 2:00 PM)
- 6. Audience Interaction (15 minutes 2:15)
- 7. **Next Steps:** Timelines for Issuing Draft to Public, Listening Sessions, Roundtable Wrap Up (30 minutes 2:45)
- 8. Open Discussion (Including Audience) (15 minutes 3:00)
- 9. Adjourn by 3:00PM