Agenda Governmental Water Roundtable Meeting Nine, January 11, 2006

10:00 AM-3:00PM, San Juan Public Lands Center http://ocs.fortlewis.edu/forestplan/ Click on Governmental Water Roundtable

- 1. Welcome Introductions Table, Audience, Agenda Review (Facilitator, Mike Preston) (15 minutes 10:15)
- Wild and Scenic River Eligibility/Suitability 3rd Cut Introduction of additional information for Roundtable discussion (ORVs, Trade-Offs, Other Management Options): Roy Smith – BLM WSR Framework, Kay Zillich-Update on San Juan WSR analysis, Chuck Wanner, 2Aii WSR designation process (1 hour, 30 minutes 11:45)
- Audience Interaction (15 minutes 12:00)
 Pick up Lunch (noon) Resume Agenda (30 minutes 12:30)
- 4. Resume Roundtable Discussion WSR Eligibility/Suitability Including format for community WSR meeting(s) (1 hour 1:30PM)
- 5. Plan Revision Concepts/Framework 3rd Cut Roundtable Discussion: Thurman Wilson will talk about how management themes apply to oil and gas development (including discharge/water quality impacts), and how management themes impact river corridor management, followed by continued discussion of broad concepts to be considered in formulating the plan.

A summary of Plan Revision Concepts from previous discussions will be circulated and built upon (30 minutes – 2:00)

- Preliminary Reserved Rights Discussion If and how Federal Reserved Water Rights will be brought to the table, and resource people needed (30 minutes 2:30PM
- 7. **Meeting Plan Wed. February 1**: Select from remaining topics:
 - Criteria for investigating bi-pass flows (Steve Harris draft)
 - Federal Reserved Water Rights
 - Plan Revision Concepts 4th Cut (15 minutes – 2:45)
- 8. Open Discussion: Progress Towards Draft Desired Outcomes (15 minutes)
- 9. Adjourn by 3:00PM